SRAM

LISTEN. LEARN. TAKE ACTION

SRAM wordt nog steeds diep beïnvloed door de vele recente gebeurtenissen van raciale ongelijkheid en sociaal onrecht, die we zien als manifestaties van bredere maatschappelijke problemen. Bij SRAM geven we om mensen en we geven om het maken van de best mogelijke producten voor fietsers. Ons doel: “Wij geloven in de kracht van fietsen en het vergroten van het potentieel van fietsen. We creëren en vervaardigen componenten die fietsers inspireren.” Hoewel productontwikkeling en fabricage altijd deel hebben uitgemaakt van ons DNA, hebben we meer recent onze inspanningen opgevoerd om het potentieel van fietsen uit te breiden, met name voor Black, Indigenous, People of Color (BIPOC) en vrouwen.

Voor ons bij SRAM is dit een mensenkwestie. Het gaat erom naast onze teamleden, atleten en lokale gemeenschappen te staan. Het gaat erom een goed hart te hebben, te doen wat juist is en te geloven dat we elkaar gelijk moeten behandelen, ongeacht onze verschillen. Wij zijn een fietsbedrijf dat bestaat uit mensen die geven om mensen. Onze merken hebben een wereldwijd publiek en we voelen dat we de verantwoordelijkheid hebben om die stemmen te ondersteunen die niet over deze kwestie worden gehoord, wat zoveel voor ons betekent.

SRAM gelooft in gelijkheid en diversiteit. We omarmen het vermogen om debatten te voeren zonder het respect voor anderen in gevaar te brengen. We houden onszelf en onze vertegenwoordigers ook aan een hoge standaard en zullen optreden als enige communicatie - inclusief afbeeldingen, verklaringen en openbare activiteiten, inclusief sociale media - dat respect niet uitdraagt. We verwachten ook dat onze vertegenwoordigers begrijpen dat ze verantwoordelijk zijn voor hun woorden en daden en dat ze overeenkomsten hebben ondertekend met dat duidelijke begrip. Die verantwoordelijkheid en verantwoording zijn vanaf 2021 verder verduidelijkt in alle partnerschapsovereenkomsten.

We weten dat we met deze inspanningen op reis zijn, we erkennen dat er meer werk te doen is en we erkennen dat onze woorden in daden moeten worden omgezet.

ONS ACTIEPLAN

SRAM zet zich in om samen te werken met ons team en onze gemeenschapsleden om te luisteren, te leren en te handelen, zowel als studenten als als leiders, bij het bereiken van gelijkheid voor mensen met verschillende achtergronden en perspectieven, waaronder etniciteit, ras, seksuele geaardheid, geslacht en fysieke en cognitieve stoornissen. We willen meer doen om degenen te steunen die zijn gediscrimineerd en rechteloos zijn geworden. We kunnen meer doen om elkaar te begrijpen en te ondersteunen en een meer inclusieve fietsgemeenschap op te bouwen. We erkennen ook dat we het misschien niet altijd met elkaar eens zijn, maar we zullen verschillende standpunten respecteren en we zullen luisteren om te leren en ons te verbeteren.

We zijn vastbesloten om meer te doen. Dit is slechts een begin.

SRAM
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x