Muc-off

Muc-off is hét bekende onderhoudsmiddel voor iedere fiets! Hoe vies je fiets ook is, met Muc-off blinkt hij weer op het van de dag. Er is een uitgebreide keuze aan poetsmiddelen en borstels, die je helpen met gemak al het vuil te verwijderen.

De Muc-Off Chain cleaner is misschien wel het bekendste product van dit Engelse merk. Muc-Off heeft een uitgebreide lijn om je complete fiets te reinigen, te smeren en te onderhouden. De expertise en deskundigheid van Muc-Off blijkt alleen al uit het feit dat ze officiële sponsor zijn van ondere Team INEOS Grenadiers, de wielerploeg die altijd opzoek is naar marginal gains. Maar ook Team Bahrein-McLaren en het UCI Elite MTB downhillteam van COMMENCAL / MUC - OFF BY RIDING ADDICTION gebruiken de Muc-Off producten en worden door hen ondersteund. Muc-off producten zijn  er voor de wielrenner, de mountainbiker, de toerfietsen en iedere andere fietser die goed wil zorgen voor zijn of haar materiaal. 

Het assortiment Muc-Off producten bij Velodi is zeer uitgebreid. Populaire Muc-Off producten zijn onder andere de Muc-Off Kettingolie Dry Lube, en de Muc-Off Wet Lube, de perfecte smeerolie voor je draaiende onderdelen. Het goed schoonmaken van je fiets doe je met Muc-Off BikeCleaner.Muc-off
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x