Cyclon

Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde de oprichter van Cyclon, Leen Boers, zijn eerste hoge kwaliteit ketting-smeermiddel. In de jaren daarna hebben we een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld speciaal voor de veeleisende gebruiker. Het verbeteren van onze bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten is onze dagelijkse passie. We doen er alles aan ‘to keep your bike smiling!

Als jij een echte fanatieke fietser bent of iemand die alleen het beste voor zijn fiets wil, dan hebben wij de beste producten voor jou!

We hebben nu ook complete pakketten met alle producten voor het reinigen, smeren, beschermen en groot onderhoud. Of stel je eigen assortiment samen met wat je nodig hebt voor het onderhouden van jouw fiets. We hebben kits beschikbaar voor de Racefiets, de Mountainbike en de E-Bike.

Veel leesplezier en voel je vrij om contact met ons ons of een lokale dealer op te nemen als jij vragen heeft over onze producten.

Cyclon
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x