Continental

The Future starts with Continental.

We zijn ons bewust van onze rol in de samenleving en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Ons doel is om de bronnen die op onze planeet beschikbaar zijn actief te beschermen. Daarom kenmerken ons handelen zich door het constante streven naar meer efficiƫntie.

Wij zijn gewetensvolle mensen die anderen over de hele wereld helpen hun mobiliteitsdromen te verwezenlijken. Mobiliteit en vervoer zijn essentiƫle elementen van ons leven. Wij willen ons steentje bijdragen om aan de hoge verwachtingen die hieraan verbonden zijn te voldoen. Als verantwoordelijk, toonaangevend bedrijf en de partner bij uitstek bedenken, ontwikkelen, produceren en verkopen wij onmisbare en baanbrekende technologische oplossingen.

We laten ons hierbij leiden door maatschappelijke trends, zoals de snelle groei van de wereldbevolking en de daaruit voortvloeiende toename van verstedelijking, demografische veranderingen en vooral globalisering. Uit deze mondiale ontwikkelingen zijn vier megatrends af te leiden. Ze vormen de basis van onze strategie en onze bedrijfsactiviteiten:


* Veiligheid - ons doel: nul ongevallen
* Informatie - ons doel: tijd besparen, comfort verhogen
* Milieu - ons doel: schone lucht
* Betaalbare mobiliteit - ons doel: individuele mobiliteit voor iedereen

Continental
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x