Onderdelen & onderhoud

Voor onder andere volgende merken kan je terecht : Shimano • Sram • Schwalbe • Continental • Cyclon • Bosch •

Muc-off

Ook graag buiten op de fiets? Dan is het natuurlijk belangrijk om je fiets zo goed mogelijk te verzorgen en schoon te houden. Muc-Off ontwikkelt producten die hierbij zeker van pas komen! Velodi heeft een groot assortiment Muc-Off producten. Zo zijn er verschillende schoonmaakartikelen die zorgen dat alles snel schoon is onder welke weersomstandigheden ook. Ook smeermiddelen van Muc-Off zijn te vinden in ons assortiment.

Lees meer

by.shulz

Al meer dan 20 jaar richten wij ons op het nieuw ontwikkelen en verbeteren van systemen en componenten om de interactie tussen mens en machine tijdens het fietsen te optimaliseren. Met onze bekroonde en deels gepatenteerde producten hebben we een leidende positie verworven in de sterk concurrerende markt voor geavanceerde fietsaccessoires.

Lees meer

Continental

Continental ontwikkelt baanbrekende technologieën en diensten voor duurzame en geconnecteerde mobiliteit van mensen en hun goederen. Het technologiebedrijf, opgericht in 1871, biedt veilige, efficiënte, intelligente en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en transport.

Lees meer

Crankbrothers

We create products to reinvent the riding experience !!

Lees meer

Cyclon

De manier om jouw fiets schoon te maken Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport. We hebben een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld speciaal voor de veeleisende gebruiker. We doen er alles aan ‘to keep your bike smiling!

Lees meer

DT Swiss

DT Swiss ontwikkelt nauwgezet hoogwaardige fietscomponenten die elke ambitieuze fietser een concurrentievoordeel bieden: wielen, vorken

Lees meer

Ergon

Bij Ergon zijn we allemaal fietsers en denken we als fietsers. We zijn gepassioneerde, innovatieve, probleemoplossende tech-enthousiastelingen, die constant nieuwsgierig zijn. We leven en ademen fietsen.

Lees meer

Ergotec

Vanaf het prille begin concentreerde het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige fietsonderdelen, m.n. sturen. In de loop van de geschiedenis heeft het een uitstekende positie en reputatie opgebouwd binnen de fietsindustrie als leverancier van onderdelen.

Lees meer

Schwalbe

Schwalbe Banden : We handelen verantwoord in de omgang met klanten, medewerkers, de samenleving en het milieu. Onze producten stimuleren verandering in de richting van duurzame mobiliteitsoplossingen en verminderen zo de milieu-impact als gevolg van verkeer. Elke Schwalbe is 100% recycleerbaar.

Lees meer

Shimano

Gedurende zijn meer dan 90-jarige geschiedenis, loopt Shimano constant voorop bij het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en producten. Shimano ontwikkelt producten die voldoen aan de wereldwijde vraag naar fietsonderdelen van superieure kwaliteit, visgerei en roeimateriaal door middel van originele technologieën en innovatieve ideeën.

Lees meer

SRAM

De oprichting van SRAM was gebaseerd op de droom van één man om een leukere, efficiëntere en snellere fietservaring te creëren. Tegenwoordig is SRAM een wereldwijd team van mensen met dezelfde passie voor het verbeteren van de ervaring en het vergroten van het potentieel van fietsen.

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x